MOVESMART.

 

Wij bewegen mensen naar een gezond, actief en ontspannen leven onder het motto:

MOVESMART. EATFRESH! MINDSWITCH?

 

Jij weet al lang dat een goede gezondheid bijdraagt aan een lang en gelukkig leven. Of je hebt het advies gekregen om te gaan bewegen, gezonder te eten of het ‘wat rustiger aan te doen’. Het komt altijd neer op het veranderen van gewoontes die minder gezond zijn. Je hebt al van alles geprobeerd, het effect bleek altijd tijdelijk. Nu ben je op zoek naar een totaaloplossing die wel werkt. Dus zowel plezierig bewegen, gezond eten als voldoende rust, in de juiste combinatie met de juiste dosis. Niet teveel, niet te weinig.

­­

MOVESMART. EATFRESH! MINDSWITCH? helpt bij het realiseren van deze gezonde gewoontes. In een gefaseerde en onderbouwde aanpak laten we je ervaren dat het werkt. We starten met de MOVESMART.check en brengen in kaart hoe jij er voor staat en wat bij jou past. Indien nodig geven we je informatie over de verschillende leefstijlaspecten zodat je bewust kunt kiezen voor het vervolg. We meten met de MOVESMART.test de uitgangspunten (en de voortgang) op de leefstijlthema’s die van toepassing zijn, gevolgd door advies op maat. Vervolgens maken we samen een plan en gaan aan de slag.

En we begeleiden je bij het daadwerkelijk volhouden van die gezonde gewoontes. Dat doen we op een professionele en plezierige manier zodat het ook leuk is om te blijven doen.

 

Door middel van het unieke MOVESMART.credit beloningssysteem stimuleren we je telkens weer. We  zetten persoonlijke wensen om in haalbare en meetbare doelen.  Waarbij de MOVESMART.test steeds weer laat zien hoe je er voor staat. Het gaat om de juiste dosis, natuurlijk bij eten, maar ook bij ‘mind’ activiteiten of bewegen. Dat is uniek aan dit concept. Door de combinatie van vragen stellen, meten en testen zijn wij in staat de juiste dosis specifiek voor jou te bepalen. Wanneer je dat ‘recept’ volgt haal je ook je persoonlijke doelstelling. En om je nog meer te stimuleren belonen we je bij ieder stapje met MOVESMART credits.

Met het MOVESMART.credit beloningssysteem is het mogelijk om bijvoorbeeld een Healthy Holiday of een hartslagmeter van TomTom te verdienen.

 

MOVESMART.company biedt deze slimme formules aan via een netwerk van partners, van fysiotherapiepraktijken tot fitnessclubs en van bedrijven tot gezondheidscentra. Zodat je overal gebruik kan maken van dit unieke concept. Bewegen in een aangesloten club in de MOVESMART.zone of zelfstandig bij een sportvereniging, buiten in het bos of thuis op de hometrainer. Of Mindfulness bij een aangesloten centrum of thuis via de app. Onze diensten zijn altijd een combinatie van een slim online aanbod en deskundige begeleiding door een MOVESMART.coach.

 

Met een goede basis kun je je ook voorbereiden op een uitdagende MOVESMART.challenge. Of ga je een keer gezellig en gezond uit eten van de unieke MOVESMART credits die je hebt gespaard. Kortom, kom in beweging en download onze MOVESMART.app en zet die eerste stap naar een gezonde leefstijl.

 

Lees verder >>