Advocatenkantoor Nijenhuis

In onze huidige samenleving kan het recht niet meer worden weggedacht. Ook al zouden wij dat met z`n allen graag willen. Vandaag de dag is de verdergaande juridificering nog steeds in opmars, als doet de politiek ons denken dat haar burgers en het bedrijfsleven een vereenvoudiging van regels en wetgeving tegemoet kan zien.

 

Regels en wetten
Van belang is het dan ook dat u in het oerwoud aan de regels en wetten, die niet altijd even transparant op u overkomen, op het juiste pad blijft en niet in de vele valkuilen stapt die mogelijk links of recht aan uw route liggen. Een goede adviseur die de nodige ervaring op dat terrein heeft is dan van essentieel belang, om u langs die gevaren te loodsen en geen nodige gevaren laat lopen.

 

Jarenlange ervaring
Die jarenlange ervaring in en kennis van het recht ligt besloten in de grondlegger en naamgever van het Advocatenkantoor Nijenhuis.

Al vanaf begin 1986 is mr. L.F. Nijenhuis actief in en met het recht.

 

Bedrijfsleven
Gecombineerd met zijn kennis van het bedrijfsleven en de markten waarin hij zijn specifieke materiedeskundigheid heeft opgebouwd, is zijn visie niet uitsluitend juridisch van aard en zal ook geoordeeld worden over andere aspecten die bedrijfsvoering met zich brengt.

 

Het advocatenkantoor Nijenhuis is gevestigd in Vila Pur Sang, in het stadscentrum van Tiel en vormt als klein kantoor een welkome aanvulling op het bestaande aanbod van juridische dienstverleners in het Rivierengebied.

 

Lees verder >>